Membrului Comitetului de Conducere "Südzucker Moldova", Dlui Dr. R. Dandar, i s-a decernat ordinul "Gloria Muncii"

La data de 20 septembrie, Dlui dr. R. Dandar, Membru al Comitetului de Conducere "Südzucker Moldova", i s-a conferit ordinul "Gloria Muncii". Președintele Republicii Moldova, N. Timofti, i-a înmânat personal distincția de stat - pentru merite în dezvoltarea complexului agroindustrial, contribuție la sporirea eficienței producției agricole și activitate organizatorică prodigioasă.

Începând din anul 2001 şi pe parcurs de mai mult de 10 ani, dr. R. Dandar este un colaborator valoros al companiei "Südzucker Moldova". În mai 2004 el a fost numit în funcţia de Membru al Comitetului de Conducere, Director al Departamentului Producere, Tehnică şi Tehnologie al "Südzucker Moldova" SA.

Colectivul întreprinderii exprimă sincere felicitări Dlui dr. R. Dandar și îi dorește multe realizări și o activitate de succes în familia unită "Südzucker Moldova".