În anul 2013-2014 Sudzucker AG dispunea de 18 500 angajați. Volumul vînzărilor anuale a depășit cifra de € 7.7 miliarde.

Industria zahărului din Moldova îşi consolidează eforturile

26.06.2013

Pe 21 iune 2013 cel mai mare producător de zahăr din Republica Moldova, compania moldo-germană Südzucker Moldova, împreună cu partenerii furnizori de utilaje şi tehnologii pentru sectorul agrar au desfăşurat în satul Sofia, raionul Drochia tradiţionala sărbătoare „Ziua Cîmpului Sfeclei de Zahăr”. Ca de fiecare dată, în avanscena acestui eveniment s-au aflat conducătorii şi agronomii celor mai mari gospodării cultivatoare de sfeclă.

Compania Südzucker Moldova dă start procesului de construcţie a fabricii de producere a biogazului din Drochia

24.09.2012

La data de 21 septembrie, pe teritoriul fabricii de zahăr din Drochia, care aparţine companiei Südzucker Moldova, a avut loc ceremonia de lansare a proiectului de construcţie a fabricii de producere a biogazului din borhot de sfeclă de zahăr.

Compania ”Südzucker Moldova” a organizat “Ziua Câmpului 2012”

27.06.2012

“Ziua Câmpului 2012” a fost organizată de compania ”Südzucker Moldova” duminică, 24 iunie, în vecinătatea satului Gribova din raionul Drochia. Expoziția-seminar de tehnică agricolă, semințe, produse agro-chimice și servicii de asigurare a fost organizată, cu ocazia acestei sărbători, de către ”Südzucker Moldova” în colaborare cu întreprinderile furnizoare pentru gospodăriile agricole partenere.

Südzucker Moldova este sponsorul general al Zilelor Europei în Moldova 2012

21.05.2012

Compania Südzucker Moldova este sponsorul general al celebrării Zilelor Europei în Republica Moldova. Evenimentele sunt organizate în perioada 12-19 mai, în orașele Chişinău şi Comrat la iniţiativa Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.

Südzucker Moldova a contribuit la instalarea unei conducte de apă în satul Baraboi

11.12.2011

La 17 septembrie, de ziua hramului satului Baraboi din raionul Donduşeni, a fost inaugurat monumentul de sculptură „Răstignirea” care a fost sfinţit de către episcopul Edineţului, Nicodim. În aceeaşi zi în casele sătenilor a început să curgă apă prin ţevile construite cu suportul financiar acordat de către compania „Südzucker Moldova” şi întreprinderea agricolă „Agro Baraboeni”.